Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden! Gratis afhalen in de winkel! Gratis verzending* vanaf €100,-

Het verhaal van Posh Kids Boutique

Blije koppies in hippe kleding

Mooie kleuren, fijne materialen, een stralend blij kind. Lekker hip, of leuker nog: ‘very possy’! Dat is waarom Ingrid Posh in Burgum opende in 2018. Een winkel waar je gezellig naar binnen stapt, rondkijkt of speelt. Zelf ontdekken, of met de stijlhulp van Ingrid, waar je kind blij van wordt. Want dát is wat kinderen laat stralen, en Ingrid ook.

Een zoete inval

Posh is een tweede thuis voor Ingrid en haar gezin. Voor dochter Sidney en zoon Beau was Posh in het begin een snoepwinkel. Inmiddels is het hun tweede thuis waar mem altijd te vinden is. Lekker makkelijk, maar soms ook wel eens lastig, die passie van mem…

Kwaliteit is mooi én eerlijk

Posh biedt mooie producten van goede kwaliteit. Bij inkoop wordt rekening gehouden met de onbevangenheid van kinderen, maar ook hoe de producten gemaakt zijn. De werkomstandigheden van de productie zijn rechtvaardig. Kwaliteit betekent bij Posh daarom ook een eerlijke productie.

Laat je zintuigen prikkelen

Posh prikkelt zintuigen van kinderen van 0 – 12 jaar en natuurlijk ook van mama’s, oma’s, broertjes en zusjes. Je hart maakt een sprongetje bij het zien van het ruime aanbod kleding, accessoires en lifestyle-items. De ongedwongen en gezellige sfeer zorgt ervoor dat ieder kind blij naar buiten loopt. Een kind dat straalt van geluk in zijn of haar nieuwe kleding, is het mooiste resultaat. Dat is waarom Ingrid het een feestje vindt om de deuren van Posh te open. Kom jij ook?

Wat klanten zeggen

Net even wat chiquer dan anders. Dat is wat ik zo fijn vind aan de kleding die ik koop bij Posh. Mijn jongens zien er zo leuk uit in de truien van de mooie stoffen die lang meegaan. Dat is het ritje vanuit Kollum wel waard!”
- Nienke

Als ik iets speciaals voor mijn dochter zoek, ga ik met haar naar Posh. De kleuren en de stijl van de kleding vindt ze geweldig. Ingrid maakt het af met bijpassende accessoires en hebbedingen. Altijd een feestje, in de winkel en ook nog lang daarna!”
- Melanie

Een bezoekje aan Posh is een uitje voor de kids en voor mij. We kunnen er zo lekker ongedwongen rondneuzen tot we het gewenste resultaat hebben. Meestal worden het setjes, want kiezen is lastig. Wees gewaarschuwd!”
- Sophie

“De merkjes MarMar, Donsje, 1+ in a family, Molo en sinds kort ook Sproet & Sprout shop ik voor mijn dochter Fleur bij Posh. Zo mooi! Ik voel me er altijd welkom. Ingrid heeft de winkel overzichtelijk en netjes ingedeeld dus ik hoef niet lang te zoeken. Ik heb onlangs ook een microstep gekocht voor de jongens. Zo leuk, die verrassingen. Binnenkort komen nieuwe haaraccessoires van het merk donsje uit. Ik wacht dan echt even totdat ze bij Posh in de winkel liggen. Een goede, klantvriendelijke winkel. Ik zeg: doen!”
- Ike

Baby (0-2)

Kids (2-12)

Lifestyle

Volg ons op Instagram

Wil je meer weten?

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op onze nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

© Posh Baby & Kids, Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer - Privacyverklaring

Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum