Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden! Gratis afhalen in de winkel! Gratis verzending* vanaf €100,-

Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
  Gratis afhalen in de winkel!  
Gratis verzending vanaf €100,-

Shop the Posh Look, nieuwe collectie! Bekijk de shoot

Alles resetten
Prijs
Alles resetten

MAINIO


MAINIO - superpower sweatshirt

€45,00

MAINIO - superpower sweatpants

€39,00

MAINIO - wild strawberry frill shirt

€39,00

MAINIO - hoglet sweatpants

€42,00

MAINIO - raspberry pinafore dress

€42,00

MAINIO - raspberry t-shirt

€32,00

MAINIO - superpower sweatpants deep lavender

€39,00

MAINIO - superpower sweatpants cherry tomato

€39,00

MAINIO

MAINIO zijn gaat over gedurfd zijn. Trouw blijven aan je houding. Ze willen je de moed geven om grenzen te doorbreken en stereotypen te verslaan. Je inspireren en je helpen anderen om je heen te inspireren met je moed en zachtheid. 

MAINIO heeft altijd gewild om de Slow Fashion te vertegenwoordigen. Hoewel ze geïnspireerd willen zijn door bijvoorbeeld streetstyle die de neiging heeft om zich snel aan te passen, wil MAINIO dat hun collecties tijdloos zijn, zodat ze jarenlang en door verschillende kinderen geliefd kunnen zijn. MAINIO volgt niet wat er op dit moment in de mode is, zodat ze zichzelf los kunnen maken van de snelle mode en iets kunnen ontwerpen wat uniek en tijdloos is. 

De inspiratievoor de aankomende herfst collectie kwam van een reis naar het bos. Tijdens deze bosavonturen worden de verschillende dingen ontdekt wat de natuur ons te bieden heeft. Er worden verschillende planten en bloemen geplukt, ze worden mee genomen naar huis en ze worden getekend.

MAINIO komt uit Helsinki, de hoofdstad van Finland, aan de oevers van de kille Oostzee. In het kleine huis van de oprichtster van MAINIO, dat ook dienst doet als studio en winkel worden de ontwerpen gemaakt. In de zomer een tuin vol eetbare kruiden en bloemen en in de winter zitten ze aan de kust, genietend van de bries van de zee. Hier worden MAINIO's verhalen geschreven, avonturen gepland en worden nieuwe collecties getekend. 

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op onze nieuwsbrief en ontvang €5,- korting.

© Posh Baby & Kids, Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer - Privacyverklaring

Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum